Thuis ProductenMondelinge Anabole Steroïden

Het ophopen van Mondelinge Tablet Methandrostenolone Dianabol Methandienone van Cyclus de Mondelinge Anabole Steroïden

China Hubei Holy Biological Co., Ltd. certificaten
China Hubei Holy Biological Co., Ltd. certificaten
Ik kreeg mijn pakket. Zeer snel. Eerste keer. Geen ruzies. Dank u voor uw geduld. Ik zal wat meer orden spoedig maken.

—— Robert van de V.S.

Verschepen is verbazend, en de producten kwamen in slechts 4 dagen aan. En de kwaliteit is werkelijk goed. Koppel van onze klanten zijn positief terug allen. Dank!

—— Rafaël van Brazilië

Ik ben online Chatten Nu

Het ophopen van Mondelinge Tablet Methandrostenolone Dianabol Methandienone van Cyclus de Mondelinge Anabole Steroïden

Bulking Cycle Oral Anabolic Steroids Oral Tablet Methandrostenolone Dianabol Methandienone
Bulking Cycle Oral Anabolic Steroids Oral Tablet Methandrostenolone Dianabol Methandienone Bulking Cycle Oral Anabolic Steroids Oral Tablet Methandrostenolone Dianabol Methandienone Bulking Cycle Oral Anabolic Steroids Oral Tablet Methandrostenolone Dianabol Methandienone

Grote Afbeelding :  Het ophopen van Mondelinge Tablet Methandrostenolone Dianabol Methandienone van Cyclus de Mondelinge Anabole Steroïden

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Holybiological
Certificering: SGS, ISO9001
Modelnummer: CAS NR.: 72-63-9

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: onderhandelingen
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Speciale Verpakking
Levertijd: Binnen 24 uren na betaling
Betalingscondities: Western Union, Moneygram, T/T
Levering vermogen: 600 KG/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Dianabol Verschijning: Wit of wit kristallijn poeder
Deskundige Markten: Global Zuiverheid: 99.7%
Beleid: Reshippingsbeleid Levering: Op voorraad
overbrenging: discreet Alias: Methandienone
Hoog licht:

legal oral steroids

,

anabolic oral steroids

Het ophopen van Steroid het Poeder Mondelinge Tablet Methandrostenolone Dianabol Methandienone van Cyclusdbol

 

Sleutelwoorden: Dianabol, Dianabol-poeder, Methandrostenolone, Methandrostenolone, bodybuilding, steroid, anabool steroid, steroid poeder

 

Snel Detail:

 

Dianabol
EINECS NR: 200-787-2
CAS: 72-63-9
Moleculaire formule: C20H28O2
Molecuulgewicht: 300.44
Beschrijving: Wit of bijna Wit Kristallijn Poeder
Identificatie: UV, IRL
Oplosbaarheid: Praktisch onoplosbaar in water, oplosbaar in 96%ethanol, in chloroform&glacial azijnzuur, lichtjes oplosbaar in ether
Analyse (op droge basis): 97.0%~103.0%
Verlies bij het Drogen: 0.5%max
Smeltpunt: 163° C~167° C
Verwante substanties: maximum 0,5%; Niet-gespecificeerd een ander
Residu op Ontsteking: 0.2%max
Specifieke Omwenteling: +7° ~ +11° (1%-w/V oplossing in 96%-ethylalcoholoplossing)

 

Inleiding:

 

Dianabol vertegenwoordigt één van de enige anabole steroïden die voor het enige doel van prestatiesverhoging werd ontwikkeld. De samenstelling droeg vermeld therapeutisch gebruik in één keer, maar de prestaties waren de ware reden deze steroïden het leven werden gegeven. Door de jaren '40 en de jaren '50 was de Sovjetunie begonnen de Olympische spelen te overheersen, en het gebruik van testosteron door veel van zijn atleten verliet de rest van verre achter van de wereldbekleding. Tijdens dit keer, zou het Olympische team van de V.S. Dr. John Ziegler van het steroid gebruik van U.S.S.R., leren en zou snel in het verzekeren helpen zijn atleten omhoog zouden aanpassen. In 1958, met behulp van Dr. Ziegler, Ciba-zouden de Geneesmiddelen de eerste partijen van Methandrostenolone onder de handelsnaam Dianabol vrijgeven. De samenstelling werd ontworpen in een inspanning om de anabole eigenschappen van testosteron met minder androgenicity te handhaven in een snel acteren, krachtige methode. Schijnbaar 's nachts waren de steroïden een massief succes, die vele atleten van de V.S. een verschillend voordeel over hun Sovjetrivalen geven.

 

Na zijn aanvang, zou Dianabol snel zijn weg denkbaar in bijna elke concurrerende sport vinden. Samen met exogeen testosteron, dit geboorte een leeftijd van prestaties in tegenstelling tot de wereld ooit had gezien. De steroïden zouden ook snel een nietje in het concurrerende bodybuilding worden waar het tot op heden een favoriet is gebleven. Nochtans, kort na zijn versie zouden de V.S. FDA beginnen heel wat druk op Ciba in een inspanning te zetten om het bedrijf te duwen om van ware medische voordelen van de steroïden een lijst te maken. FDA zou zijn gebruik voor de behandelingsosteoporose in post-menopausal vrouwen evenals slijmachtig-ontoereikende dwerggroei goedkeuren, maar de laatstgenoemde werd begin de jaren tachtig teruggetrokken. _opnieuw de FDA drukken ciba voor meer informatie, maar in 1983 onder op:zetten druk ciba beëindigen de Dianabol tabel Een paar later jaar, zou FDA alle Methandrostenolone-merken van de plank trekken. Vanaf toen is Dianabol niet juridisch vervaardigd in de Verenigde Staten, maar nog zwaar over de hele wereld vervaardigd.

 

Gebruik:

 

De Dianabol-steroïden hebben een sterke anabole en androgene werking, die zich een aanzienlijke verhoging van kracht en spieren ontfermt over. Dianabol heeft snel en bepaald effect: de gewichtsverhoging met 1-2 kg/week, tijdens de eerste 6 weken is verondersteld normaal om te zijn.
De steroid dosering van Dianabol is gevarieerd, vooral voor stagiairs, weightlifters en powerlifters; de dosissen oscilleert tussen 2 en 10 pillen per dag of zelfs veel meer dan dat. De dagelijkse dosis die een echt positief effect op bodybuilder heeft varieert tussen 15-40 mg.
De dosering wordt altijd gemaakt door de individuele eigenaardigheid van de stagiair. De beginners zullen meer dan 15-20 mg niet per dag gebruiken omdat deze dosis volstaat om goede resultaten zelfs daarna 8-10 weken te verkrijgen. Als het steroid effect na 8 weken vermindert en de atleet de behandeling wil voortzetten, moet hij niet de steroid dosis verhogen. Het is beter om extra injecteerbare steroïden te gebruiken.
Het testosterongebruik wordt het niet geadviseerd voor de beginners. De sportmannen zullen goede resultaten verkrijgen als zij 20-30 mg per dag van Dianabol met 200-400 mg per week van deca-Durabolin associëren. Die ho wil eerst en vooral de krachtverhoging, en na dat een ontwikkeld spierstelsel, kan Dianabol-steroïden met Oxandrolon-steroïden of met de mondelinge Winstrol-steroïden combineren. Hen die de gewichten meer dan 100 kg een maximum 40 mg een dag dosis vergen.
Bij de de concurrentie opleiding, wordt Dianabol niet geadviseerd, omdat het in veel gevallen een significante wateraccumulatie veroorzaakt. Hen die dit die probleem niet heeft en die met Nolvadex vertrouwd zijn en Proviron kunnen tijdens de periodes Dianabol gebruiken van de vettenverwijdering met de het de Parabolan-steroïden, Winstrol-Depot, Vrouwen van Oxandrolon wordt gecombineerd enz. die 10-20 mg gebruiken per dag de dosis Dianabol zeer goede resultaten verkrijgt. De vrouwen die aan bijwerkingen zoals de mannelijkheid of de extra stroom van androgens ongevoelig zijn, gebruiken 2-4 pastilles een dag tijdens 4-6 weken.


Het wordt geadviseerd om steroid minstens twee keer van Dianabol te gebruiken per week om de noodzakelijke concentratie van de actieve chemische substantie in bloed te verkrijgen, omdat Dianabol-het effect 3-5 uren duurt. De wetenschappelijke onderzoeken merkten op dat de duur van de Dianabol-actie tijdens de opleidingsdagen minste dan de rust dagen is en daarom de beste oplossing 3 keer per dag gebruik zou zijn. Dianabol zal onder de tong worden gebruikt omdat het een methylbasis in de alpha- 17 positie heeft; deze manier het risico van leverstoringen zal zijn verminderd.
Overeenkomstig analyseresultaten, van de 3de dag na het tegenhouden van gebruik van Dianabol, is zijn actieve chemische substantie (methandrostenolone) aanwezigheid in bloed negatief. Dit betekent dat het pilleneffect wordt verbruikt. De atleet die aan competities deelneemt en die wordt getest om te zien of had hij drugs gebruikt zal van dit zeker zijn slechts als de urinetest negatief zal zijn, omdat de verwijdering van methandrostenolone door urine meer tijd vergt.


De stelregelconcentratie van de actieve chemische substantie in bloed verschijnt na 1-3 uren na het gebruiken van het. De middelgrote hoeveelheid testosteron voor mensen wordt verhoogd in vijfvoud slechts na het gebruiken van een eenvoudige 10 mg-dosis. De significante invloed van Dianabol-steroïden op elke atleet wordt verklaard door de vermindering met 50-70% van de productie van cortisoneendogen; daarom is de desintegratie van proteïnen in de spierstelselcel verminderd.

 


In therapeutische behandelingsplannen, specifiek TRT, zullen de standaard mannelijke dosissen van Testosteronenanthate in 100-200mg per weekwaaier vallen. De totale dosis kan één keer in de week of in twee kleine injecties zoals 50-100mg twee keer per week worden beheerd, d.w.z. elke Maandag en Donderdag. Er zijn, echter, sommige artsen die nog de patiënt zullen voorschrijven om de totale dosis in te spuiten eens om de twee weken gebruikend de halveringstijd van het hormoon als basis, maar dit is bewezen hoogst inefficiënt. Ongeacht de dosissen van Testosteronenanthate in kwestie, zullen de niveaus 48 uren na injectie een hoogtepunt bereiken en zullen dan terug naar basislijn of dicht bij het door het zevendaagse teken vallen. Als een injectie slechts eens om de twee weken wordt uitgevoerd gaat het individu een massief achtbaaneffect in zijn niveaus ervaren. In sommige gevallen, kunnen de dosissen van Testosteronenanthate voor TRT buiten de 100-200mg-waaier vallen. De hogere dosissen worden gebruikt, maar zij zijn zeldzaam. De lagere dosissen kunnen meer in het algemeen voorkomen maar 100-200mg per week is nog de gemeenschappelijkste waaier.

 

Gevolgen van Dianabol:


De gevolgen van Dianabol kunnen worden samengevat zoals snel handelend en dramatisch. In feite, het meer dan mogelijk voor het individu is om zo veel te bereiken zoals 20lbs van massa in slechts een paar weken van Dianabol-gebruik. Het totale doseren zal een rol spelen, zoals warmteconsumptie zal bedragen, maar een 20lb-aanwinst is zeer realistisch. Dit maakt tot Dianabol eerste het ophopen steroïden buiten het seizoen, en dat zal zijn gemeenschappelijkste doel van gebruik zijn. Tijdens deze fase van gebruik, zou het individu zijn sterkte ook moeten verwachten om beduidend te stijgen. Dbol is eigenlijk één van de beste sterkte stijgende steroïden op de markt en samen met massa kan dit resultaat snel veroorzaken.

 

De gevolgen van Dianabol worden ook zeer gewaardeerd door vele atleten; nochtans, is het niet zo gemeenschappelijk aangezien het eens in atletische verhogingscirkels was. wegens de mogelijke escalaties in massa, zullen vele atleten voor steroïden zoals Anavar of Winstrol opteren, maar het hangt over het algemeen van het doel van gebruik af. wegens de snelle en uitgesproken verhogingen van sterkte, die in meer macht en snelheid kan vertalen, kan dit een stevige atletische versterker zijn. Het individu zou een niveau van verbeterde terugwinning en duurzaamheid ook moeten ervaren. Wanneer het over de gewichtsaanwinst komt, is het belangrijk om te herinneren dat dit grotendeels rond totale warmteopname zal draaien. Terwijl de steroïden enorme hoeveelheden massa kunnen bevorderen, moet u het lichaam genoeg calorieën voeden om dit eind te bereiken. Wij zouden dit niet de beste atletische het verbeteren steroïden toe te schrijven aan andere opties roepen, maar als de sterkte de enige ware zorg is zou het een fatsoenlijke optie kunnen zijn.

 

Dan worden wij verlaten met de scherpe cyclus, en u zult geen Dianabol in dergelijke plannen te vaak vinden. Sommige concurrerende bodybuilders zullen het vroeg in een scherpe fase gebruiken om volheid te handhaven, en het zal magere weefselbescherming bieden; nochtans, zijn er betere opties. Één probleem met het snijden van cyclusgebruik kan het waterniveaubehoud zijn deze steroïden kunnen verstrekken, dat normaal het laatste ding is u wanneer het snijden wilt. Dergelijk behoud kan worden gecontroleerd, en de capaciteit voor deze steroïden om sterkte te handhaven kan worden gewaardeerd, maar er zijn betere opties.

 

Het ophopen van Mondelinge Tablet Methandrostenolone Dianabol Methandienone van Cyclus de Mondelinge Anabole Steroïden 0

 

Onze Voordelen:


Professionele Fabrikant: Is Hubei Heilig Biologisch Co., Ltd legit en professionele farmaceutische een fabrikant gespecialiseerd in steroid hormoonpoeder, steroïden, peptides, farmaceutische grondstoffen & zijn tussenpersoon. Ons bedrijf integreert R&D, producerend, werkend en op de markt brengend in een organisch geheel. Alle producten worden geproduceerd in GMP de omstandigheden volgens Standaardverrichtingsprocedure (SOP), niet van kleine ondergrondse laboratoria of zwarte markten, zodat is de kwaliteit gewaarborgd. Wij hebben gezag van de uitvoer en de invoer, en hebben ervaring van de uitvoer meer dan 9 jaar.
Minimumorde: 10-100 is min verpakking van grams.our van elk poeder 10g of 100g, maar één of ander duur poeder kan bij verscheidene gram worden gekocht.
Professionele Levering: Door koerier (EMS, DHL, Fedex, UPS, TNT) heeft de voorkeur, kan de bulkorder negotiated.5-7 werkdagenlevering op geschikte manier zijn. Geen volgen is beschikbaar, kunnen wij u verstrekken het laatst het volgen van onze klanten om geldigheid van levering te controleren als u nodig hebt.
Discreet Inpakkend: Het veilige en professionele vermomde pakket kan worden gewaarborgd.
Overvloed in Voorraad: De meesten van poeder zijn in voorraad. Wij voeren meer dan 1000 kilogram van steroid poeder per maand uit.
Hoog Leveringstarief: Onze goederen verpakking zal geen hormooninformatie bevatten en kan van verschillende gebieden van China worden gestuurd. Momenteel, het tarief van de goedereninklaring dat wij naar Verenigde Staten hebben verzonden en Europa is 99%, aangezien voor Canada, Brazilië van het vrij hoge gebied van het gesp dichte tarief, wij hebben ook een nieuwe manier om door de douane te krijgen. Wij hebben ook volledig beleid aan sommige gebieden opnieuw versturen.

 

Productlijst:

 


HEET verkoop
Oxandrolone (Anavar)
Oxymetholone (Anadrol)
Stanozolol (Winstrol)
Dianabol (Methandrostenolone)
Testosteron Testbasis (Geen ester)
Test Enanthate
Testpropionaat
Test Phenylpropionate
Test Isocaproate
Test Cypionate
Test Sustanon 250
Test Undecanoate
methyltestosterone 17
17α-methyl-1-testosteron
Mondelinge turinabol
Turinabol
Mesterolone
Fluoxymesterone
Stanolone (DHT)
Nandrolone Nandrolone Decanoate (DECA)
Nandrolone Phenypropionate
Nandrolone undecanoate
Nandrolone cypiontate
Boldenone Boldenonebasis
Boldenone (Equipoise) Undecylenate
Boldnone cypiontate
Trenbolone Trenbolonebasis
Trenboloneacetaat (Finaplix)
Trenbolone enanthate (Parabolan)
Trenbolone cyclohexylmethylcarbonate
Methyltrienolone (Metribolone)
Drostanolone Drostanolonepropionaat (Masteron p)
Drostanolone Enanthate (Masteron)
Superdrolpoeder (methyl-drostanolone) Methasterone
Methenolone Methenolone Enanthate Methenoloneacetaat
Anderen Tibolone
Mibolerone
Methylstenbolone
Dehydronandrolon
Dehydroepiandrosterone (DHEA)
7-Keto DHEA
Triamcinolone
Finasteride
Cytomel, T3
L-Thyroxine, T4
Anti-oestrogeen Tamoxifencitraat (Nolvadex)
Clomiphenecitraat (Clomid)
Exemestane (Aromasin)
Anastrozole (Arimidex)
Letrazole (Femara/Formestane)
Het geslacht verbetert Cialis (Tadalafil)
Viagra (Sildenafil)
vardenafil (Levitra)
Acetildenafil (Hongdenafil)
Yohimbinehcl
Dapoxetine
Pijnmoordenaar Benzocaine
Procaine
Phenacetin
Lidocaine
Tetracaine
HGH Hygetropin Kigtropin Jintropin Riptrppin Getropin HCG HGH epo

Contactgegevens
Hubei Holy Biological Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss Alice

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)