Thuis ProductenMondelinge Anabole Steroïden

Efficiënt Vet die het Wettelijke Anabole Depot Methenolone Enanthate Primobolon begraven van Steroïdenprimobolon

China Hubei Holy Biological Co., Ltd. certificaten
China Hubei Holy Biological Co., Ltd. certificaten
Ik kreeg mijn pakket. Zeer snel. Eerste keer. Geen ruzies. Dank u voor uw geduld. Ik zal wat meer orden spoedig maken.

—— Robert van de V.S.

Verschepen is verbazend, en de producten kwamen in slechts 4 dagen aan. En de kwaliteit is werkelijk goed. Koppel van onze klanten zijn positief terug allen. Dank!

—— Rafaël van Brazilië

Ik ben online Chatten Nu

Efficiënt Vet die het Wettelijke Anabole Depot Methenolone Enanthate Primobolon begraven van Steroïdenprimobolon

Effective Fat Buring Legal Anabolic Steroids Primobolon Depot Methenolone Enanthate Primobolon
Effective Fat Buring Legal Anabolic Steroids Primobolon Depot Methenolone Enanthate Primobolon Effective Fat Buring Legal Anabolic Steroids Primobolon Depot Methenolone Enanthate Primobolon Effective Fat Buring Legal Anabolic Steroids Primobolon Depot Methenolone Enanthate Primobolon

Grote Afbeelding :  Efficiënt Vet die het Wettelijke Anabole Depot Methenolone Enanthate Primobolon begraven van Steroïdenprimobolon

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Holybiological
Certificering: SGS ISO9001
Modelnummer: CAS: 2363-59-9

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: onderhandelingen
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Driscreetpakket
Levertijd: Binnen 24 uur
Betalingscondities: Western Union, Moneygram, T/T
Levering vermogen: 500KG/Month
Gedetailleerde productomschrijving
Trefwoorden: Methenolone Enanthate Naam van het product: Methenolone Enanthate
Verschijning: Wit kristallijn poeder Alias: Primobolon
overbrenging: Fedex, EMS, HKEMS, TNT, DHL, UPS Levering: Op voorraad
Hoog licht:

legal oral steroids

,

oral steroids bodybuilding

Efficiënt Vet het Begraven Steroid Primobolon Depot Methenolone Enanthate Primobolon

 

Productnaam: Methenolone Enanthate
Inhoud: 99%
MF: C27H42O3
Mw: 414.62
CAS: 303-42-4
EINECS: 206-141-6
Kwaliteitsnorm: Ondernemingsnorm
Verpakking: Aangezien uw vereis
Opslag: In de schaduw stellend, beperkt behoud.

 

Beschrijving:

 

Methenolone Enanthate is de injecteerbare versie van methenolone met een lange ester in bijlage aan langzame absorptie van de actieve methenolonesamenstelling en verstrekt regelmatige bloedconcentraties. De mondelinge versie van deze samenstelling is praktisch identiek met het verschil die de ether zijn in bijlage (de mondelinge versie heeft een kortere acetaatester in bijlage). Beide versies van methenolone zijn goede keuzen voor scherpe cycli voor mannen en/of vrouwen en getoond om spier te handhaven terwijl op een low-calorie dieet. Methenolone Enanthate verstrekt een minder frequente beleidswijze voor methenolone en schijnt anecdotally om een lagere algemene dosis zo efficiënt te vereisen te zijn zoals de mondelinge acetaatversie.

Methenolone heeft een reputatie zoals zijnd zeer veilige steroïden en in dosissen zelfs 200 mgs/week zeer kleine bijwerkingen worden gerapporteerd. Jammer genoeg, melden vele gebruikers ook minder belangrijke aanwinsten in het gunstigste geval gebruikend zulk een lage dosis en de meer uitgesproken aanwinsten schijnen om bij 350 mgs/week (100 mg EOD) voor te komen en omhoog. Terwijl methenolone zonder veel HPTA-afschaffing mild is, zullen de hogere dosissen in negatief in dit verband terugkoppelen resulteren. Ook, melden sommige gebruikers haarverlies terwijl het gebruiken van Primo zo een product zoals finasteride noodzakelijk kan zijn terwijl het cirkelen van methenolone. Op plus kant, wegens de weinig die bijwerkingen door primogebruik worden tentoongesteld, is een anti-oestrogeen waarschijnlijke niet noodzakelijk.

 

Metenolone enanthate, of methenolone enanthate, zijn een dihydrotestosterone (DHT) - gebaseerde anabole steroïden. Het is een esterderivaat van methenolone algemeen onder de merknamen Primobolan (tabletvorm) wordt verkocht of Primobolan-(injecteerbaar die) Depot. Wanneer het met het aromataseenzym in wisselwerking staat vormt het geen oestrogenen. [medisch nodig citaat] het wordt gebruikt door mensen die voor estrogenic bijwerkingen zeer vatbaar zijn, die lagere estrogenic eigenschappen hebben dan nandrolone. Methenolone, in vorm van enanthate en acetaat, is beschikbaar als injectie of als mondelinge formulering. De injectie wordt beschouwd zoals hebbend een hogere biologische beschikbaarheid. Het is een enanthateester die vrij lang-handelend is. Omdat het leveranalyse op de eerste pas mijdt, heeft het ook een hoger overlevingstarief. De tabletten zijn in een kortstondige acetaatvorm. Methenolone is alpha--alkylated 17, maar geen 1 geméthyleerd voor mondelinge biologische beschikbaarheid. Dit vermindert de spanning op de lever, maar ook de beschikbaarheid. In dosissen 200 mg per week of minder (intramusculaire) bloeddruk zelden is veranderd.

 

Toepassingen:

 

Primobolan is mondelinge anabole steroïden die een weinig uniek in vergelijking met vele mondelinge anabole steroïden zijn. Alvorens wij verder gaan, is het belangrijk wij onderscheidt het verschil tussen Primobolan en Primobolan-Depot. Het Primobolandepot is een injecteerbare versie van het hormoon dat aan de grote/lange Enanthate-ester in bijlage is. Primobolan wordt samengesteld van hetzelfde actieve steroidal hormoon in Methenolone; nochtans, is het in bijlage/en plotseling ontworpen aan de kleine Acetaatester voor mondeling beleid.

D-Anabol 25 werd het Methenolone-hormoon eerst vrijgegeven in 1962 door Squibb in zowel de mondelinge Acetaat als injecteerbare Enanthate-vorm. De hormonale samenstellingen zowel droegen het de Nibal-naam, Nibal als Nibal-Depot, maar waren zeer kortstondige producten. In de medio-jaren '60 zou het reuze Duitse farmaceutische bedrijf Schering de rechten die op het Methenolone-hormoon verkrijgen het introduceren onder de Primobolan-naam. Vanaf toen, is Primobolan bekend voor het zijn Europese anabole steroïden geweest. Het is nooit vervaardigd in de V.S. sinds de Squibb-versies.

Een interessante nota betreffende de Methenolone-Acetaatsamenstelling, terwijl hoofdzakelijk mondelinge steroïden, Schering het als injecteerbaar in één keer vervaardigden. Nochtans, werd de injecteerbare versie beëindigd in 1993. Om het even welke injecteerbare Acetaatvorm zal strikt gevonden worden door ondergrondse laboratoria, maar zelfs dan zal het zeldzaam zijn. De meeste ondergrondse laboratoria die de Acetaatversie vervaardigen zullen dit in mondelinge vorm doen. Velen, echter, plakken eenvoudig de grote injecteerbare Depotversie.

Primobolan wordt overwogen één van de veiligste anabole steroïden op de markt en het draagt het uitstekende veiligheid schatten om deze eis te steunen. In feite, zijn deze steroïden gebruikt met succes om te lichte kinderen en te vroeg geboren babys zonder schade te behandelen. Het wordt ook voorgeschreven voor osteoporose en sarcopenia. Nochtans, behandelt het primaire doel van Primobolan spier die ziekten en verlengde blootstelling aan corticoid hormonen verspillen. Het is ook uiterst efficiënt gebleken te zijn in het behandelen van ondervoeding.

Spelend een belangrijke rol in therapeutische behandelingsplannen, is Primobolan zeer populaire anabole steroïden onder prestaties die atleten verbeteren. Nochtans, is de injecteerbare Depotversie veel populairder aangezien de mondelinge versie een veel zwakkere vuist maakt. Voor bodybuilders, is de injecteerbare Methenolone-Acetaat de aangewezen vorm maar een versie van de kwaliteits injecteerbare Acetaat is zeer moeilijk te vinden. Verder, is het Methenolone-hormoon zelf, terwijl beperkt in mondelinge vorm één daar van de meer in het algemeen vervalste anabole steroïden. Het is ook vrij duur in vele ondergrondse markten. Dit hormoon is bekend voor het zijn één van de favorieten van Arnold Schwarzenegger. Hoeveel waarheid is in zoverre dat slechts hij kan zeggen, maar het verhaal is genoeg voor velen om onnauwkeurige veronderstellingen over zijn gevoel op het hormoon te maken en hoe hij het gebruikte. Dat wij het weten. Het is ook geweest genoeg om de vraag naar deze vrij hoge steroïden te houden, evenals de markt met vervalsingen te teisteren.

Een belangrijke nota op bestelling; de vraag naar deze steroïden is ook hoge toe te schrijven aan zijn zeer vrouwelijke vriendschappelijke aard. Dit is één van de weinig anabole steroïdenvrouwen kan met een hoog tarief van succes gebruiken. De steroïden zoals Primobolan en Anavar dragen zeer lage virilizationclassificaties die hen maken voor vrouwelijk gebruik perfect.

 

Primobolanfuncties & Trekken:


Methenolone is een derivaat van dihydrotestosterone (DHT) of specifieker een structureel veranderde vorm van DHT. Een dubbele band bij koolstof één en twee wordt toegevoegd aan het DHT-hormoon, dat op zijn beurt zeer de anabole aard van het hormoon verhoogt. Het vervoert ook een toegevoegde 1 methylgroep die het tegen leveranalyse beschermt. De toevoeging van de Acetaatester beschermt het verder tegen levermetabolisme.

Als mondelinge steroïden, is Primobolan één van de enige mondelinge steroïden die geen c17-Alpha- alkylated steroïden (van c17-Aa) is. Niet hebbend de standaardstructuur c17-Aa, betekent dit ook mondelinge Primobolan niet giftig aan de lever is. Nochtans, terwijl dit een bonus is, zullen de meesten mondelinge Primobolan om vrij milde of zelfs weeksteroïden vinden te zijn in vergelijking met vele anderen in prestaties die capaciteit verbeteren. De mensen zullen niet hetzelfde niveau van anabole activiteit in vergelijking met vele anabole steroïden ervaren. Maak geen fout, heeft Primobolan zijn plaats in een prestatiescapaciteit, maar de meeste mensen zullen de Depotversie om een betere vraag vinden te zijn. Zoals voor vrouwen, is deze milde aard voor een deel wat tot het een fantastische keus maakt.

Het Methenolone-hormoon draagt verscheidene trekken gelijkend op veel andere anabole steroïden. Dit hormoon zal eiwitsynthese (aan een graad) verbeteren en kan gematigde affect op stijgende rode bloedceltelling hebben. Nochtans, dragen de steroïden drie belangrijke trekken die het meer dan iets anders onderscheiden. Primobolan zal dramatisch stikstofbehoud verbeteren. Dit verzekert een katabole staat wordt vermeden en ook fantastisch voor de bouw van mager weefsel is. Nochtans, zoals vermeld zullen deze steroïden niet op heel wat grootte, dat in mening houden inpakken. Het hormoon is ook getoond om een uiterst sterke bindende affiniteit voor de androgen receptor te hebben. De sterke band aan de androgen receptor is verbonden met directe lipolysis. Meest alle anabole steroïden verbeteren het metabolische tarief, maar Primo aangezien het vaak gekend is schijnt om direct vet verlies te steunen. Wanneer wij dit samen met de dramatische verhoging in stikstofbehoud overwegen, kunnen wij beginnen te zien dit sterke anabole steroïden voor de scherpe fase gaat zijn.

De definitieve belangrijke trek van Primobolan is zijn affect op het immuunsysteem. Het Methenolone-hormoon is getoond om het immuunsysteem beduidend te verbeteren. In feite, is het met succes gebruikt in het behandelen van die met AIDS. Voor zulk een individu, krijgt hij niet alleen een immune verhoging maar directe bescherming tegen wat een spier die ziekte verspillen is. Deze zelfde immune verhoging zal zeer aan de prestaties ten goede komen die atleet verbeteren tijdens de scherpe fase.

 

HPLC:

99% Steroïden 303-42-4 Methenolone Enanthate van zuiverheidsprimobolan voor de Spierbouw
 

Concurrentievoordeel:

 

1. Wij hebben voorraad zodat kunnen wij levering snel bij de eigenlijke dag wanneer de betaling ontvang.
2. Beste prijs, de eerste klassendienst, hoog succesvol leveringstarief. Een korting worden gegeven wanneer u een grote orde maakt.
3. Hoog - gewaarborgde de kwaliteit, zodra om het even welk probleem wordt gevonden, zou het pakket reshipped voor u zijn
4. Verschepend door uitdrukkelijk (Fedex, UPS, DHL, EMS TNT HKEMS), door de lucht. Meest professionele forwarder zou recommanded voor u zijn.
5. De warme naverkoopdienst voor u 24/7. Om het even welk van uw vraag voor de eerste zo spoedig mogelijk worden opgelost. Het aanhangen het principe van klant eerste conviction.we zal het zo verlenen mogelijke beste en de oprechtste diensten aangezien wij kunnen. 

 

Polypeptiden:

 

Polypeptidehormonen die wij hebben geleverd    
Melanotan II CAS 121062-08-6 timulate de het looien van het lichaam reactie
Selank CAS 129954-34-3 de hulp verbetert geestelijke scherpte, verbetert geheugen
DSIP CAS 62568-57-4 Delta slaap-veroorzakende peptide, afgekorte DSIP
Gonadotropin CAS 71447-49-9 Hoofdzakelijk gebruikt voor prostate kanker
Tesamorelin CAS 218949-48-5 gebruikt in de behandeling van HIV-Geassocieerde lipodystrophy
Triptorelin CAS 57773-63-4 gebruikt als acetaat of pamoate zouten
Hg 176-191   de fat-reducing gevolgen
Pentadecapeptide BPC 157 CAS 137525-51-0 steeds toenemende magere spierweefselmassa, die vet verminderen
TB500 CAS 77591-33-4 de groei van de oincreasespier
Oxytocin CAS 50-56-6 gebruikt voor stimulatie van baarmoedersamentrekkingen
Sermorelin CAS 86168-78-7 Verhoogt de ontwikkeling van magere lichaamsmassa
Hexarelin CAS 140703-51-1 de behandeling van de afscheidingsdeficiëntie van het de groeihormoon
Ipamorelin CAS 170851-70-4 een selectief de groeihormoon secretagogue
Melanotan 1 CAS 75921-69-6 endogene melanocortinepeptide
MGF   gebruikt door bodybuilders en atleten
Pin-MGF   de specifieke de spiergroei van de oorzakenplaats
Cjc-1295 zonder DAC CAS 863288-34-0 stijgende bindende affiniteit aan de GHRH-receptoren
Cjc-1295 met DAC CAS 863288-34-0 betere lichaamsbouw en betekenis van goed - zijnd
PT-141   de gevolgen van het verhogingslibido van zowel mannen als vrouwen
Ghrp-2 CAS 158861-67-7 de stimulatie van het de groeihormoon
Ghrp-6 CAS 87616-84-0 Verhoging van sterkte, Spiermassa, Lichaamsvetverlies
Tb-500 CAS 77591-33-4 verhogingen van duurzaamheid, sterkte en de spiergroei

 

Efficiënt Vet die het Wettelijke Anabole Depot Methenolone Enanthate Primobolon begraven van Steroïdenprimobolon 1

 

Contactgegevens
Hubei Holy Biological Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss Alice

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)