Thuis ProductenMondelinge Anabole Steroïden

50mg*100pcs mondelinge Anabole steroïden Oxymetholone Anadrol voor Gewichtsverlies

China Hubei Holy Biological Co., Ltd. certificaten
China Hubei Holy Biological Co., Ltd. certificaten
Ik kreeg mijn pakket. Zeer snel. Eerste keer. Geen ruzies. Dank u voor uw geduld. Ik zal wat meer orden spoedig maken.

—— Robert van de V.S.

Verschepen is verbazend, en de producten kwamen in slechts 4 dagen aan. En de kwaliteit is werkelijk goed. Koppel van onze klanten zijn positief terug allen. Dank!

—— Rafaël van Brazilië

Ik ben online Chatten Nu

50mg*100pcs mondelinge Anabole steroïden Oxymetholone Anadrol voor Gewichtsverlies

50mg*100pcs Oral Anabolic steroids Oxymetholone Anadrol For Weight Loss
50mg*100pcs Oral Anabolic steroids Oxymetholone Anadrol For Weight Loss 50mg*100pcs Oral Anabolic steroids Oxymetholone Anadrol For Weight Loss

Grote Afbeelding :  50mg*100pcs mondelinge Anabole steroïden Oxymetholone Anadrol voor Gewichtsverlies

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Wickr: alice62630411
Certificering: ISO9001 SGS
Modelnummer: WhatsApp: +8618162630411

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1vial
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Als vereist uw
Levertijd: Binnen 12 uren na betaling
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoin
Levering vermogen: 10000 flesjes/maand
Gedetailleerde productomschrijving
artikel: Oxymetholone levering: HKEMS, DHL, TNT, UPS, FEDEX, EMS, de Luchtpost van China
Gebruik: Verlies van het gewicht Tijd: 5-7 dagen 100% huis-aan-huis
Hoog licht:

legal oral steroids

,

anabolic oral steroids

50mg*100pcs mondelinge Anabole steroïden Oxymetholone Anadrol voor Gewichtsverlies

 

Anadrol is één van de ongecompliceerdere te gebruiken steroïden aangezien het typisch in 50 mg-tabletten komt.
De mensen die 25mg willen eenvoudig gebruiken verdelen de pil in de helft.
Dat gezegd zijnde, zullen vele Anadrol-gebruikers met de standaarddosis 50 mg dagelijks gaan – maar dat betekent niet dat het een juiste of veilige dosis voor iedereen is.
Afhankelijk van het gebruikte type van anabole steroïden, varieert de doseringsinformatie op een aantal factoren:
Alvorens steroïden van om het even welke soort te gebruiken, verkrijg altijd fysiek door een te begrijpen gezondheidswerker als er om het even welke reeds bestaande medische voorwaarden om zich van zijn bewust te zijn alvorens supplement te verbruiken
Oxymetholone is machtige mondelinge anabole steroïden die eerst in de jaren '60 onder de handelsnamen Anadrol 50 (Syntex) en Androyd (Park Davis & Co.) verschenen Tot op heden wordt het Oxymetholone-hormoon normaal bedoeld als Anadrol in de meeste cirkels. Toen de steroïden eerst werden vrijgegeven werd het geworven als holdings talrijke therapeutische voordelen. De waaier van voordelen omvatte de behandelings gastro-intestinale ziekte, de osteoporose en de bloedarmoede, evenals behandelend chronische te lichte kwesties en bestrijdend om het even welke katabole ziekte of voorwaarde.
In de loop van de jaren is Anadrol onder zwaar nauwkeurig onderzoek van de V.S. FDA gevallen zoals de meeste anabole steroïden hebben. Momenteel, wordt het Oxymetholone-hormoon slechts goedgekeurd in de V.S. voor de behandeling van bloedarmoede, evenals spier die ziekten zoals HIV en AIDS verspillen. De samenstelling wordt ook niet meer vervaardigd door Park Davis & zouden Co. en Syntex zijn recht op Unimed-Geneesmiddelen eind jaren negentig uiteindelijk vindend zijn weg aan Alevan-Geneesmiddelen in 2006 verkopen.
Het Oxymetholone-hormoon, als Anadrol wordt gekend, is dihydrotestosterone(dht) afgeleide anabole steroïden die aan methyldihydrotestosterone die nauw verwant zijn. Specifiek, is Oxymetholone DHT met een toegevoegde 2 hydroxymethylenegroep, die zeer zijn anabole activiteit verbetert. Het is ook c17-Alpha- alkylated (c17-Aa) anabole steroïden. Dit verwijst naar een structurele verandering van het hormoon bij de 17de koolstofpositie die het om mondeling toelaat worden opgenomen. Zonder de verandering de meerderheid van het hormoon worden vernietigd alvorens om het even welk voordeel zou kunnen worden verkregen. Jammer genoeg, maakt dit Anadrol-ook gifstof aan de lever (zie bijwerkingensectie).

Anadrol draagt een uiterst hoge anabole classificatie die drie keer groter is dan testosteron. Nochtans, is zijn androgene classificatie eerder laag, maar ook beetje het misleiden. Anadrol heeft een tendens androgener te zijn dan zijn classificatie zou impliceren. Het metabolisme van deze steroïden verwijdert gemakkelijk de 2 hydroxymethylenegroep, op zijn minst voor een deel, daardoor verminderend het hormoon tot methyldihdrotestosterone.

De gevolgen van Anadrol 50 zijn zonder twijfel enkele sterkst onder anabole steroïden. Dit wordt grotendeels overwogen één van de krachtigste steroïden bestaand, vooral op de voorschriftmarkt, en de resultaten zullen snel zijn. Anadrol is één van de eerste massa de bouwsteroïden, en het zal beduidend de sterkte van het individu opvoeren. Deze steroïden zijn zo snel krachtig het zijn niet ongewoon voor het individu om zo veel te bereiken zoals 20-30lbs binnen zo klein zoals 4-6 weken van totaal gebruik. Wat van dit zullen ongetwijfeld watergewicht zijn. Anadrol is niet-aromatiseert steroïden, maar het is één van de weinig niet-aromatiseert steroïden en één van de enige DHT-samenstellingen die hoogst estrogenic is. Het waterbehoud kan worden gecontroleerd, maar dit zal één of andere inspanning in de vorm van anti-oestrogeenmedicijnen evenals dieet nemen.

wegens zijn snelle acterenaard, is de gemeenschappelijkste tijd prestaties die atleet verbeteren met Anadrol zullen aanvullen bij frontend van het nieuwe massa bereiken of een fase buiten het seizoen. Vaak doorverwezen naar zoals schop-beginnend, zal dit snelle aanwinsten veroorzaken terwijl de langzamere injecteerbare steroïden binnen uw systeem opbouwen. Dit brengt ons aan een belangrijk punt; Anadrol is basissteroïden maar eerder geen secundaire steroïden die aan een totale stapel kunnen worden toegevoegd. Zij die alleen Anadrol gebruiken zullen vinden de snelle aanwinsten voorkomen, maar zij zullen vinden zij zoals enkel snel verdwijnen wanneer de cyclus niet met basissteroïden zoals Testosteron, Nandrolone of Trenbolone verdergaat.

Een andere uitstekende tijd om Anadrol te gebruiken is medio-cyclus. Tijdens om het even welke cyclus, op een bepaald punt en tijd zal het individu een muur raken. De aanwinsten en de vooruitgang zullen vertragen of zelfs zullen aan een screeching halt komen. Wanneer dit voorkomt moet iets veranderen. Het kan een vraag naar een verandering in opleiding of dieet zijn, of het zou een vraag kunnen zijn om een nieuwe maar toch krachtige anabole agent te introduceren. Het medio-cyclusgebruik, vaak als plateau het busting wordt bedoeld zal de aanwinsten die zien opnieuw verdergaan. U kunt niet zeer goed zo veel gewicht bereiken zoals u met een schop-begin, maar vooruitgang zal worden geboekt niettemin. Het zou moeten worden genoteerd; als Anadrol als schop-begin wordt gebruikt zou het niet als breker van het medio-cyclusplateau moeten worden gebruikt. Deze steroïden dragen een sterke leveraard en dergelijk dubbel gebruik zal een enorme hoeveelheid spanning aan de lever verstrekken.

De definitieve tijd voor prestaties die atleet verbeteren aan gebruik Anadrol is tijdens een scherpe cyclus; nochtans, zal dit slechts van toepassing zijn op een uitgezochte groep. Anadrol kan grote steroïden voor een concurrerende bodybuilder zijn bij het einde van zijn prep wedstrijd. Dit zal hem in het verstrekken van een volledigere blik op stadium helpen aangezien hij zijn carburatorlading zal kunnen volledig maximaliseren. Dit is zonder twijfel een geavanceerdere techniek en een één vele mensen zullen moeten vermijden. Als u nooit Anadrol vóór het laatste ding hebt gebruikt u bent wilt het voor wedstrijd prep doeleinden te gebruiken. U moet begrijpen hoe uw lichaam aan het hormoon reageert, moet u begrijpen hoe te om water tijdens zulk een fase van gebruik te controleren, en bovenal, moet u in uitstekende vorm zijn. Door uitstekende vorm verwijzen wij naar lichaamsvetniveaus van onderstaande 6%. Dit zijn niveaus die de meeste steroïden die gymnastiekratten gebruiken zien zullen nooit. Het nalaten om door deze regels te verblijven kon uw prep wedstrijd en maanden van het harde werk gemakkelijk ruïneren. Voor zij die voor deze periode van aanvulling kwalificeren, indien geconditioneerd, die de belangrijkste factor is, zal het resultaat een lichaamsbouw zijn die groter en vollediger lijkt.

Anadrol 50 is niet wat wij een uiterst bijwerking vriendschappelijke anabole steroïden zouden roepen. Dit is grotendeels waarom zijn gebruik in een therapeutische betekenis beperkt is geworden. Nochtans, kunnen de gevolgen in de meeste gevallen worden gecontroleerd. om de bijwerkingen van Anadrol te begrijpen, hebben wij hen in hun afzonderlijke categorieën met al verwante informatie uitgesplitst u zult wensen.

 

Mondelinge Tablettenlijst

Productnaam Specificatie
anavar 25mg*100's
anavar 50mg*100's
winstrol 50mg*100's
winstrol 10mg*100's
proviron (Mesterolone) 50mg*100's
dianabol 25mg*100's
turinabol 40mg*100's
aromasin (exemestane) 25mg*100's
anadroL 50mg*100's
clomid 50mg*100's
nolvadex (Tamoxifen) 20mg*100's
arimidex (anastrozole) 1mg*100's
clenbutrol 40ug*100's
2,4-dnp 200mg*50s
halotestin (Fluoxymesterone) 10mg*100's
cialis 20mg*100's
t3 50mcg*100's
haanbommen 20mg+50mg (20mgcials+50mg viager) *100
het meest methyltest 10mg*100's
viagra 100mg*100's
letrozole (femara) 2.5mg*100's

 

50mg*100pcs mondelinge Anabole steroïden Oxymetholone Anadrol voor Gewichtsverlies 0

 

Onze hoofdproducten zijn wachttijd voor u

Anabool Steroid Poeder

Half afgewerkte Steroid vloeistof

Mondelinge Tabletten 

HGH

Peptides

Mannelijk Verhogingspoeder

Oestrogeenpoeder

Kristalpoeder

SARMspoeder

Vet Verlies

 

50mg*100pcs mondelinge Anabole steroïden Oxymetholone Anadrol voor Gewichtsverlies 1

Contactgegevens
Hubei Holy Biological Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss Alice

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)